Sommarkul -17

För fjärde året i rad - och vackert väder varje dag! 8 deltagare kom, varav en utan hund - men som fick låna världens finaste Wille.

 

Späckat program från första sekund, det mesta enligt deltagarnas önskemål: Rallylydnad, sök, (hund)leksakstillverkning, inkallningsövningar, agility-skoj, hundens hälsa från nos till svansspets, klickermetoden för kontaktövningar och att träna trix, bollbalans, utställningsträning. Dessutom ett otroligt intressant besök av Irene Wickman som utbildar assistanshundar och som hade med sig en diabeteshund inkl dess matte och som berättade om ett nytt liv sedan hon utbildat sin vän.

 

Varje dag bjöds det på gourmetmat: Hamburgare, pizza och varmkorv med mos!

 

Vi hade verkligen ett par härliga dagar med underbara ungdomar/barn och trevliga hundar! För att genomföra alla roligheter behövs det medlemmar med glatt humör och lite bus - och lite muskler också. TACK säger vi till Airi Ahosmäki, Lotta och Emma Tegborg, Ingalena Widén, Annica Russing, och så jag då (Ulla-Marie) som visst mest var i vägen (i alla fall i köket) och dessutom råkade svära då och då. Fy skäms! Tack också till hjälpsamma föräldrarna Carola, Siri, Stefan och Malin!

 

OBS! Ingen rättvisa finns i antalet bilder/per deltagare, men å andra sidan blev det ca en miljon bilder kvar efter 75 % utrensning, så jag råder Dig att ta det i etapper!