Klubbinfo

Klubbstugan

 

Människans bästa vän...

Hunden betyder SÅ mycket för sin ägare oavsett om den finns för nyttobruk, tävlingsbruk eller för sällskap och motion. Hunden är en kamrat som ger glädje oavsett om man är ensam eller tillsammans med andra. 

 

För att vi som hundägare ska kunna uppleva detta till fullo, fordras att vi vet hur hunden ska skötas, uppfostras och tränas så att den passar in i vårt dagliga liv och dagens samhälle - bl a med hänsyn till lagar och förordningar om hundhållning. Hunden ska dessutom själv trivas och må bra i sin tillvaro!

Köpings Brukshundklubbs ambiton är att bistå hundägare med detta. Klubben har sedan den bildades 1944 bedrivit omfattande verksamhet med tävlingar, instruktörs- och hundägar-utbildningar  och andra medlemsaktiviteter.

 

På bilden ovan ser Du vår klubbstuga.

Här har vi de flesta av våra möten, kursträffar och andra roligheter. På bilden längst ner på denna sida ser Du en del av stugans interiör.

 

I samband med aktiviteter på klubben har vi "cafeteria" med både mackor och sötebröd. Vid vissa aktiviteter finns möjlighet att grilla korv eller hamburgare. Vid andra mer omfattande evenemang, t ex årsmöte, tävlingar eller instruktörsutbildningar serveras dessutom diverse kulinariska läckerheter.

 

Utanför dörren finns en anslagstavla med information om pågående och kommande aktiviteter.  Här har även Du som medlem  möjlighet att sätta upp privata annonser. OBS! att vi regelbundet rensar tavlan - sätt datum på  Din affisch!

 

Vi hyr gärna ut stuga och planer:

Kontakta Ann-Christine Bergström 070-570 74 44.

-  Hyra för Dig som är medlem: Stugan 750:-, resp plan 750:-

-  Hyra för icke medlem: Stugan 1000:-, resp plan 1000:-

 

Interiör klubbstugan