AGILITY-SKOJ-16

17/9-16 Efter sommarens  lov-aktiviteter för barn inspirerades vi till att börja med AGILITY-SKOJ - med målsättningen att det framför allt ska vara kul för deltagande barn med hundar. Tre heltända ledare blev det: Malin, Lotta och Nina.

Som utrustning fanns det lite pinnar från tidigare. Tunnlar och lite andra grejer tog vi från Dogwalken. Några gamla plankor kånkades ner från ladan (för vipp- och balans-hinder) och så behövde vi bara komplettera med ett par hopp-ringar. Skoj-ledaren Lotta har fin-målat plankorna. Trots det var DET inte något som uppskattades av hundarna, ingen ville gå på dem...

Till PREMIÄREN var det fyra härliga tjejer (två saknades) och deras lika härliga vovvar. Nu ser vi fram emot att träffa de andra och kanske några fler intresserade barn/ungdomar!

24/9-16 Idag är gänget kompletterat med ekipagen Lisa med Tessan och Wilma med Ping samt dessutom Nina, vår sakkunniga på agilityfronten. Hon hade en del grundövningar att rekommendera, vilket inte verkade vara några större problem för varken hundar eller mattar (?). Dock borde de flesta tydligare visa sin förtjusning över sina resp hundars prestationer: med leksak/lek, glädjetjut och smaskigt godis! Hoppas inte Köpingsborna undrar om några väsnande aliens invaderat stan nästa lördag...

23/10 En sista extragång då vi var ytterligare 3 deltagare inkl Ida med lilla Snusan som kom direkt från valpkursen. Alla deltagare har fått Diplom och dagens Agilityskoj avslutades med varmkorv och gobitar!

 

Stort tack till ledarna Malin, Nina och Lotta och inte minst Maria som också bidragit med banbyggande med mm.

HOPPAS VI SES NÄSTA ÅR IGEN!