Rally-tävling -14

Vår första rallylydnadstävling!

Efter en grundplanering, som Hanna Lundqvist stod för, förberedde vi oss för den stora dagen - som verkligen blev DEN STORA DAGEN! Strålande väder men med möjlighet att söka skugga kring våra fina tränings-/tävlings-planer - för alla utom den tävlande, domare och skrivare... Där rann svetten vill jag lova, och våra nya västar visade sig ytterst attraktiva för ett större gäng rapsbaggar!

 

Bland funktionärerna utmärkte sig Oliver Lundqvist som budbärare mellan domare och sekretariat, löparskorna glödde... Engla Jähi var som vanligt en ängel och hjälpte till med precis vad som helst vi kom på! Extra inkallad fanns också  Marcus Sundius som kånkade och bar och dessutom fungerade som parkerings-hänvisare tillsammans med vår Kim.

 

Ja sen var vi ju ett helt gäng "ordinarie" också! Alla, inkl domare och tävlingssekreterare, utförde ett fantastiskt jobb i värmen, vilket bidrog till trevlig stäming bland folk och fä under hela dagen.

1000-tack till samtliga!

 

Rallylydnad beskrivs som en hund-sport/-aktivitet  som alla (gammal som ung) kan ägna sig åt och som utmärks av glädje och samarbete. Hoppas Du håller med om att bilderna i galleriet just visar det!