Kursutbud

Häst och vagn samt liten gårdshund i spårskogenLilla Stella blev genast intresserad och har sedan deltagit i både spår- och rallylydnadskurser.

Vinstgivande investering!

Att gå på kurs med sin hund är en av de bästa investeringar Du kan göra - speciellt om det är Din första hund. Då får Du de bästa förutsättningar för ett bra liv med hunden! Att träna och aktivera sin hund på olika sätt är något som helst ska ske varje dag, året om - i ur och skur. På köpet lär Du Dig att kommunicera med (förstå) Din hund och skapar grunden för en god relation, vilket i sin tur gör att hunden lär sig (och vill!) lyda Dig!

 

Kursutbudet

Här till vänster ser Du vårt utbud av kurser.  Basen är valp- och allmänlydnadskurs som oftast brukar genomföras vår och höst. Därefter följer olika kurser kring nosarbete som spår, sök och uppletande, samt förstås rallylydnad. Om intresset är tillräckligt stort genomför vi också andra kurser efter bästa förmåga. Om Du är intresserad av någon annan kurs än de som för tillfället är aktuella, så gör Du en intresseanmälan via vår mailadress (underst på denna sida). Glöm inte att ange namn, adress, personnummer, tel/mobil, mailadress samt hundens ras, ålder och namn.

 

Önskekurs?

Har Du önskemål om att vi arrangerar en kurs som inte finns med i kursutbudet, kan Du också höra av Dig, så ska vi se om det är något vi kan genomföra! Vid flera tillfällen har vi tagit in "utsocknes" instruktörer för olika udda kurser, t ex Lekskola för hundar m fl.