Rallylydnad Nybörjare Steg 2

Både matte och hund hoppar över hinder på rallybana

På kursen tränar vi på grundfärdigheter och momenten i framförallt nybörjarklass men även moment i fortsättningsklass. Det innebär bland annat tempoväxlingar, stadga i olika positioner, bakdelskontroll och belöningsteknik.

Vi tränar på olika kombinationer, banor, startrutiner samt tränar på att bygga banor. Vi går igenom hur en tävling går till och avslutar kursen med en träningstävling! Med denna kurs får du en bra grund för fortsatt träning och tävling!

Instruktörer Helena Westerlund och Åsa Eriksson

Tillfällen 6 tillfällen, samtliga kl 17.00- 19.15
Söndagar 20/9, 27/9, 4/10, 11/10, 18/10, 25/10

Plats Köpings Brukhundklubb

Förkunskaper Du och din hund ska ha gått Nybörjare steg 1 eller ha motsvarande kunskaper. Det innebär att din hund bör kunna följa dig fint i koppel, kunna sitta, ligga och stå på kommando. Du som förare ska ha kännedom om de olika momenten i nybörjarklass.

Deltagare Max 8 deltagare med hund.

Kurslitteratur

(Rekommenderad)

Rallylydnad - från grundfärdigheter till mästare/Anna Larsson
HUNDra% rallylydnad/C John, I Lindgren

Avgift 1000:- Kursavgiften betalas in till Bankgiro 5010-4769 då Du fått bekräftelse om plats.
Går Du flera kurser hos oss under 2020 har Du 100:- rabatt på alla kursavgifter utom den 1:a.
Kvitto på inbetald kursavgift medtas till kursstart!

Du ska vara medlem i Köpings Brukshundklubb.
OBS! Kursavgift och ev medlemsavgift betalas var för sig till Bankgiro 5010-4769

Tag med Dig Halsband och koppel (ej sele eller flexikoppel), vatten, gott godis och leksak. Något att anteckna på.

Anmälan och upplysningar Ann-Christine  u3780b@koping.net  070-57 07 444

Hundens ras, namn och ålder.