Klubbens egna priser

Tjej i rosa keps som vunnit Dogwalken Junior

Lycklig segrare av  DOGWALKEN JUNIOR 2016. Detta åtråvärda pris ingår  dock INTE i nedanstående interna tävlingar...

Medlemmar som tävlar för Köpings Brukshundklubb...
...har chansen att vinna flera utmärkelser som delas ut årligen i samband med årsmötet. För att kunna delta i resp tävling ska Du skicka in alla Dina tävlingsresultat till klubben.  I slutet av året sitter tävlingsjuryn och räknar fram vinnaren i resp gren.

Nya grenar har tillkommit; Rallylydnad, NoseWork och Draghundsport och där är vi väl ännu inte helt klara med hur resultaten ska räknas fram - men det är på gång! Har Du erfarenhet från annan klubb eller synpunkter, så hör av Dig!

Tävlingsresultaten skickas via mail till Hanna Lundqvist buffa78@hotmail.com

Glöm alltså inte att lämna in alla Dina tävlingsresultat!

För Dig som tävlar i SM gäller följande enligt "Ersättningsregler" / Årsmötet 2019:

Klubbmedlem som deltar i SM får startavgiften åter av klubben, förutsatt att denne kommer till start. Dessutom utgår reseersättning med 18:50 kr per mil för SM deltagare - förutsatt att ekipaget har tävlat för klubben minst ett år.

Här är klubbens alla årliga priser:

Vandringspris Bruks Tilldelas den som har högsta snittpoäng på
tre brukstävlingar under året.

Vandringspris Lydnad Tilldelas den som har högsta snittpoäng på
tre lydnadsstävlingar under året.

Hederspris Bruks Tilldelas den som har högsta snittpoäng på
en brukstävling under året.

Hederspris Lydnad Tilldelas den som har högsta snittpoäng på
en lydnadstävling under året.

Vandringspris
Rallylydnad

NoseWork

Draghundsport

Aktivitetspris

Tilldelas den med högsta sammanlagda poängsumma
från årets ALLA TYPER av hundtävlingar.

LYCKA TILL MED TÄVLANDET!